Volg ons via Pinterest Volg ons via youtube Volg ons via Google+ Download SRC-app Aanmelden nieuwsbrief
Nieuws
De nieuwe SRC Werelds! is uit!
Met onder meer kerstreizen en andere prachtige nieuwe cultuurvakanties! Meer info
Rouwadvertentie ANVR
Reisbrancheorganisatie ANVR is diep geschokt door de ramp die heeft plaatsgevonden met vlucht MH17. Meer info

Reizen naar Thailand

Momenteel bieden wij geen reizen naar Thailand aan. Bekijk het actuele aanbod reizen naar Azië.


Reis mee naar Thailand, het land van de glimlach. De Thai nodigen u van harte uit! In de bruisende hoofdstad Bangkok ziet u een aantal fraaie boeddhistische tempels en het koninklijk paleis met de tempel Wat Phra Kaew. Tijdens onze reizen naar Thailand ontdekt u het land ook per boot: u vaart langs de drijvende markt van Damnoen Saduak en over de River Kwai, onder de beroemde brug door. Ook staan een bezoek aan de bergstam Akha, Ayuthaya, de Gouden Driehoek en Chiang Mai, de Roos van het Noorden, op het programma. Kortom, alle ingrediënten voor een onvergetelijke reis naar Thailand vindt u bij SRC.

Uw reis naar Thailand

Uw reis naar Thailand is zeer divers: van de levendige hoofdstad Bangkok tot de uitlopers van de Himalaya in het noordelijke junglegebied. U kunt de voormalige hoofdstad Ayuthaya verkennen, waar al vele jaren boeddhabeelden worden vereerd door de bevolking met wierook en bloemen. Tijdens uw reis door Thailand kan een bezoek aan een kleurrijke markt, waar vele producten nog op traditionele wijze worden gemaakt, natuurlijk niet ontbreken. Ook de flora en fauna doen u zeker verwonderen: dichte regenwouden, zoutwatermoerassen, rijstterrassen en exotische stranden liggen verspreid over het land. Reis mee naar Thailand en geniet van dit kleurrijke land!

Reizen: 0

Geen zoekresultaat

Helaas heeft uw zoekopdracht geen resultaat opgeleverd.

Probeert u het met een andere zoekterm nog eens, of vindt uw reis via Uitgebreid zoeken.

Was u op zoek naar algemene informatie, bijvoorbeeld over visa, vervoer of verzekeringen, kijk dan bij algemene informatie.

U kunt ook tijdens kantooruren contact opnemen met onze reisadviseurs via telefoonnummer 050 – 3 123 123.