Nieuws
Trans-Siberische tour 2014
Een eenmalige ervaring! Meer info
Werk aan het spoor bij Schiphol
De NS zet bussen in Meer info

Landinformatie

Europa
boot.jpgMalta boot
Wilt u meer weten over de Moren in Spanje, de Romeinse keizers of de Turkse eetcultuur? Op de informatie Europa pagina vindt u zeer veel informatie over uw vakantiebestemming binnen Europa.
Lees meer
Midden-Oosten
Jordanie algemeen
Lees meer over de ontdekking van de Roze stad Petra, volg de voetsporen van Jezus in Israël of ontdek de vernieuwingen van sultan Qabus in Oman? Bekijk de informatie Midden-Oosten pagina!
Lees meer
Noord-Amerika
noord-amerika
Noord-Amerika is het continent van imposante wereldsteden, prachtige natuurparken en boeiende indianenbeschavingen. Op de informatie Noord-Amerika pagina leest u hier meer over.
Lees meer
Azië
azie
De informatie Azië pagina vertelt u meer over drijvende markten in Vietnam, bijzondere dansen in Indonesië, het indrukwekkende Terracottaleger in China en de mooiste pagodes in Birma.
Lees meer
Noord-Afrika
Noord-Afrika
Weet u waarom Marrakech de rode stad wordt genoemd, wanneer de eerste piramide is gebouwd en hoe Carthago is gevallen? Op de informatie Noord-Afrika pagina vindt u alle informatie.
Lees meer
Afrika
Afrika algemeen
Weet u hoe de Victoria-watervallen aan hun naam komen en welke dieren bij de Big Five horen? Op de informatie Afrika pagina leest u meer over uw vakantieland.
Lees meer
Latijns-Amerika
Zuid-Amerika.jpg
Wilt u meer weten over het bruisende Buenos Aires, de uitgestrekte pampa’s van Patagonië en de tropische regenwouden van Costa Rica? Bekijk de informatie Latijns-Amerika pagina!
Lees meer
Oceanië
oceanie.jpg
De natuur en cultuur in Oceanië is onbeschrijfelijk mooi. Nieuw-Zeeland is Down under is top of the World: ontdek het op de informatie Oceanië pagina.
Lees meer